-
Нет Отзывов
-
В избранные
-
Печатать
-
Дата
-
Время
Xonadonida qiziqarli tushlik qilib beradi
Laylo Rajabova Mehmonlarni kutish boʻyicha bir necha yillik tajribaga ega.
-
1-taom
-
Noʻxatshoʻrak
No’xatsho’rak ko’pchilikning sevimli taomlaridan biri bo’lib, uni asosan Samarqad viloyatida keng tayyorlashadi. No’xatsho’rakdagi no’xatlar bir kechaga ivitib qo’yiladi va kun bo’yi qaynatib pishiriladi. Qarabsizki, undagi qo’y go’shti va no’xat tobida yetilib pishadi va og’zingizda erib ketadi.
-
2-taom
-
Kesma lagʻmon
Ushbu lag‘mon haqiqiy o‘zbek pazandaligiga xos bo‘lib, juda qadim davrlarda kelib chiqqan. G‘oyat to‘q tutar va serlazzat bo‘lib, mehmon dasturxoniga qo‘ysa arzigulik taom. Yilning to‘rtala faslida ham tayyorlasa bo‘ladi. Bunday lag‘mon Farg‘ona vodiysida ko‘proq tayyorlanadi. Kesma lag‘monning tayyorlanishi quyidagicha: xamirni xuddi chuchvaraga tayyorlagandek qilib qoriladi, tindirib, so‘ng o‘qlov yordamida 2-3 mm qilib yoyiladi. Yoymani taxlab eni 4-5 mm ke


- Электронная почта:
- Номер телефона:
- Адрес: alsdjfalsjkf
- Ответственное лицо: Izzat Corporation
- Страна: Uzbekistan